semasa

Bel4sah Bini Sampai K0ma, Suami ‘K4ntoi’ Ada Isteri Lain & Kini Ham1l Anak Ke-2

Sejak semalam, vir4l tindakan tak berperik3manusi4an seorang suami hingga menyebabkan isterinya kini terl4ntar k0ma. Lebih s4yv, wanita berkenaan baru tervja ham1lkan anak sulung mereka.

Di sebalik kisah oleh adik wanita tersebut, rupa-rupanya ada pula r4hsia lain tentang ‘suami durj4n4’ tersebut. Tanpa dis4ngka-s4ngka, dia rupa-rupanya sudah ada seorang isteri sebelum ini.

Pend3d4han itu dib0ngkarkan sendiri oleh wanita hanya dikenali sebagai Nor Faiza ini, yang juga baru mengetahui perkara terbabit selepas isv berkenaan menjadi vir4l.

Antara al4san yang pernah diberikan lelaki tersebut adalah mahu balik rumah kedua mereka yang sedang dalam renovation.

Selama 4 tahun mendirikan rumah tangga bersamanya, Nor Faiza sama sekali tid4k tahu bahawa si suami ada isteri lain di belakangnya.

Buk4n sahaja mempunyai anak berusia setahun lebih, malah dia juga sedang meng4ndung zuriat mereka yang kedua. Namun berhubung isv terbabit, wanita memilih untuk di4mkan diri saja.

Dalam posting terbaru adik iparnya pula, svspek dikatakan banyak kali terb4bit dengan pelbagai jen4y4h seperti pen1pvan serta bu4ng bayi.

Tak cukup dengan itu, dia juga did4kwa sempat mencvri cincin milik Jahidah sebelum wanita mal4ng itu ditingg4lkan keseorangan di pusat perub4tan.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih .

Sumber: sumber

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *