semasa

Suami M1nt4 L3b1hkan J4hit4n Ist3ri Bers4l1n N0rmal, D0kt0r Bagi Pes4n4n Teg4s

Membawa kandungan selama 9 bulan sahaja sudah cukup menc4b4r, apalagi melalui detik-detik bersalin. Peranan suami pada waktu g3tir tersebut adalah sangat penting terutamanya memberikan sok0ngan mor4l sehingga anak selamat dil4hirkan.

Namun percaya atau tidak, segelintir lelaki akan membuat permintaan ‘daddy sti-tch‘ iaitu melebihkan j4h1tan di bahagian v4g1n4 isteri yang terk0y4k selepas ber4n4k secara n0rmal.

Kedengaran sangat mem3nt1ngkan diri, namun i$u tersebut sempat divl4s dengan lebih terper1nc1 oleh pakar perubatan bernama Dr Sandra ini. Beliau menjelaskan bahawa tujvan daddy stitch adalah untuk kepv4s4n suami isteri ketika mereka ‘bers4ma’ dengan andaian f4.r4j akan menjadi ket4t semula. Kesan sampingan prosedur terbabit pula akan membuatkan wanita mer4sa p3r1t malahan berisiko mengalami blee.ding.

@drsandramd

Reply to @elyshiaabegail banyak informasi yang bercanggah, kita pun tak tau sangat siapa yang buat macam mane boleh terjadi ##drsandramd ##husbandstitch

♬ original sound – Sandra Raman MD

Tanpa diberitahu atau meminta kebenaran terlebih dahulu sebelum jahitan ditambah, lebih meny3d1hkan apabila ia hanya dis3dari selepas bertahun-tahun apabila wanita membuat pemer1ksaan l4njut bersama doktor untuk bertanya kond1s1 dialami mereka.

T3gas Dr Sandra lagi, pros3dur terb4bit sepatutnya tidak boleh dibuat sama sekali namun ternyata ada su4mi membuat perm1ntaan sedemikian rupa.

@drsandramd

Reply to @nurrul67 please let’s protect women! suami2 tolong la jgn buat camni! say No to husband’s stitch ##drsandramd ##healthcheck ##husbandstitch

♬ original sound – Sandra Raman MD

Netizen di ru4ngan k0men sangat terbuk4 mata dengan pend3d4han mengejutkan daripada pak4r perubatan ini. Malahan ada yang berk0ngsikan pengalaman mendapat j4hitan lebih gara-gara suami bern4f%$u bin4t4ng.

Sumber : TikTok Dr Sandra

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih .

Sumber: sumber

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *