semasa

V1ral Video Bagi Anak His4p V4pe, Wanita Minta Netizen Jangan Masuk Campur

Menerusi satu video yang tul4r di laman Facebook memaparkan seorang kanak-kanak kecil mengh1sap rokok elektr1k (v4pe) yang diperc4yai telah diberikan oleh kedua ibu bapanya sendiri.

Video tersebut secara tid4k langsung memb4ngkitkan am4rah dalam kalangan warganet.

Difahamkan, wanita yang diperc4yai ibu kepada kanak-kanak itu telah memu4t naik Instastory anaknya menerusi laman Instagramnya miliknya.

Menerusi video tersebut dapat dilihat ‘reaksi’ kanak-kanak kecil itu yang seolah-olah terp4ksa mengh1sap rokok elektronik itu berulang kali setelah diberikan oleh ibunya.

Dah tiga kali, mummy cakap apa?

Susulan daripada itu, wanita itu juga turut memuat naik satu ‘kenyataan’ memb1d4s segala kec4man-kec4man netizen yang mar4h akan tindakannya itu.

Bahkan, dia turut memberikan pering4tan mesra kepada netizen supaya tid4k mencampuri urusannya. Namun, sehingga kini tiada sebarang maklumat tambahan berhubung kej4dian itu.

Suka hati aku lah nak post apa, kalau rasa sem4k jang4n follow aku. Aku tak follow pun sibuk-sibuk comment-comment dekat gambar aku.

Anak aku suka hati aku, aku yang jaga dia bod**!

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih .

Sumber: sumber

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *