semasa

Dapat ‘Surprise’ Jambangan Coklat, Wanita Kurang Upaya Seb4k Dengar Ucapan Dari Keluarga Di Kampung

Dapat ‘Surprise’ Jambangan Coklat, Wanita Kurang Upaya Seb4k Dengar Ucapan Dari Keluarga Di Kampung.Setiap insan pasti akan menyukai jika orang tersayang membuat kejvtan untuk mereka. Itu yang dilalui oleh seorang wanita ‘istimewa’ yang telah mendapat kejvtan daripada keluarga tersayang yang berada di kampung.

Baru-baru ini tular video di Tiktok di mana seorang perancang kejutan telah menghantar hadiah kejvtan kepada wanita kurang upaya penglihatan sempena hari lahirnya. Dalam video terbabit, dia kelihatan terh4ru dan gembira apabila dihadiahkan sejambak coklat serta sebiji kek daripada keluarganya di kampung.

video :

Terima kasih along atas semuanya,terima kasih yang tak terhingga dari kami semua atas semua peng0rbanan selama ini, tinggalkan kampung untuk mencari kehidupan yang lebih nyata.

Namun, suasana bertukar menjadi sebak apabila penghantar tersebut membacakan kad ucapan daripada adiknya sehingga wanita tersebut mengalirkan air mata. Selain daripada memberi ucapan, adiknya juga  berterima kasih kepada kakaknya yang telah banyak berk0rban untuk menyara keluarganya di kampung selama ini.

Menjengah ke ruangan komen, rata-rata netizen sebak dan sedih melihat reaksi yang diberikan oleh wanita tersebut. Ada juga sesetengah netizen yang mendoakan agar perniagaan wanita tersebut bertambah maju dan dimurahkan rezeki.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami

Sumber : ratubarber.bouquet

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *